Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


Överskott






han var nog kär i dig

men kunde inte förmå sig

att fråga

var inte tillåtet

om man inte satt i styrelsen

Hem och Skola

ville ha regler

för hur allt skulle vara

kära

kunde bara de bli

som hade valts på två år

han stod utanför

när beslutet fattades

känslor

kramar

skulle säljas ut

på nästa skoldisco

överskottet

en skolresa i nian




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-03 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hög igenkänningsfaktor!
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP