Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antonym


Där ligger både en
och två
hundar
begravna
Där
Just där
Du kanske inte ser det
Men jag lovar
Det syns
Jag står mitt uppe i orosmolnet
Det är inte vattenånga som omger mig
Det är frustration
Det är den tiden på dygnet då parkeringsplatser är tomma
Det är lågt stående sol
Det är långa skuggor
Det är dagg i gräset
En, kanske två hundar begravna
Spelar det någon roll
Tror inte
Presidenten kommer på besök idag
Man befarar trafiksvårigheter
Man befarar det värsta
Vems hundarna är?
Hur ska jag kunna veta
Alltid finns det någon
med harpest på hjärnan
Det är inte konstigare än så
Det behöver man inte vara president
för att fatta
Långa skuggor
Lågt stående sol
Letar, men finner inte någon
antonym till ordet
"hemväg"




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-03 18:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark dikt du förmedlar bra!
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife