Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri Fjäril

Det börjar bli sent
Sent på sommaren
Allt mer sällan skådar man en fjärils fria fladdrande

Mina fjärilar flyger i ödmjukhet
mot ännu ett halvår av frihet
Läkarens ord svävar ännu...
"negativ"

Försöker landa




Fri vers (Fri form) av Gunilla Wahlsten
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-04 16:29



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Fjärilar representera det sköra det vackra. En vacker dikt om det sköta

Ha det gott
Bosse
2016-02-28

  aol
starkt berörande,
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten