Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessinatören

Dessinatören av mitt öde må vara prekär och fatalt oärlig

Men mitt livs nektar föregår de omen dessinatören målar

Även om nektarn är prohibitiv,
är jag heuristisk

Finner den spektrala medelvägen innan
min vinst mot dessinatören är peremtorisk

Jag är parat att kettla mitt eget öde




Fri vers (Fri form) av Andreas R
Läst 187 gånger
Publicerad 2013-09-06 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas R
Andreas R