Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lurad på tiden


Himlens gåva

Jag har himlens gåva
fick den precis i tid
Det var en gömd tid
Min önskan är att jag
tänk om man hade
makt över tiden

Den går bakom min
rygg för fort
Kunde jag möta den
där bakom min rygg

Då kunde jag kanske
ändra på den,
åt andra hållet.
Men jag har ju redan
himlens gåva så
jag är nöjd.

Ulla-Britt Ek Tisell




Fri vers (Fri form) av UllaBritta
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-06 01:22



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Gillar dikter om tiden... både att läsa och skriva... antagligen eftersom det är ett så svårgripbart men ändå så påtagligt fenomen.
2013-09-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
T rampar på stort
I full fart den gör fort
D en flyr ju och mycket
! blir ju ogjort...
Väl skrivet av Dig!
******************
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta