Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslotider


Jag var sommar

Du var vinter

Han var höst och hon var vår

Jag var känslan

Du var svaret

Men höst och vår fyllde bådas våra år




Fri vers av AstridElisabet
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-06 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet