Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommardag



Jag såg dig idag när ni gick förbi
han gav dig en puss och sköt barnvagnen framför sig

Och det gör mig ingenting en solig sensommardag



Men när höstmörkret kommer på kvällen

kan jag önska att det varit jag




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-06 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus