Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stänk av åtrå

Dofterna berusar sinnen och lovsjunger skönhet
läppstiftets nyans formar
Längtar efter att våga skapa nya sidor
vidrör hudens känsliga punkt


Lusten..



Takten i sökandet styrs då viljan tar över rädslan, då orden försvinner


Längtan..


Rödmålade läppar lämnar spår på kragen.

Blandning av alkohol och rakvatten lämnas på henne.


Morgonen har mannen lämnat spår efter en vild natt då lusten tog över.

Håret i ett burr

Fyra glittrande ögon möts i en säng....


Kyssar smetar ut resten av läppstiftet......




Fri vers av Filosofen2
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-06 20:35



Bookmark and Share


  Quasimodo
Lust och liv i en skön blandning!
2013-09-07

    Dan Myrbeck
Härligt
underbar!
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2