Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


Det var bara en dröm




vaknade häftigt

rädd och svettig

mardrömmen

jag ville bara säga att det var okej

att du inte behövde oroa dig

be dig somna om

intala dig

att det bara var en otäck dröm

jag haft

i andra änden hördes ett uppgivet stön

det är tredje morgonen i rad, sa han

du kan för fasen inte ringa mig varje gång du drömmer

jag skiter i dina drömmar

när han slängde på luren bröt han samtalet

och vår grannsämja

han var den vettigaste grannen i byn

den enda

vem kan jag nu ringa?




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-06 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP