Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tokig

Skulle vilja ha nån som lyssnar

Inte med örat i i-phone elller nåt annat dret helvete


Lyssna på mig!!!




Fri vers av ospray
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-07 07:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Tyvärr, alla är upptagna
med sig själv..
Vi lever i ett självupptaget
samhälle!!!
Jag säger: Ett sjukt!!!

2013-09-07

  Quasimodo
Något av det allra viktigaste, lyssna med öron, ögon och kropp!
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray