Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trodde inte det var sant






jag såg en bild
på döda barn

jag trodde de sov
men nej

hur kan man
döda barn

det kommer jag
aldrig att förstå




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-07 08:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fruktansvärt.
Hur kan man döda någon över huvudtaget? Obegripligt.

2013-09-07

  Quasimodo
Det går inte att förstå och ta in, trots bilder och information!
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel