Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegling

 

 

imma har lagt sig
mellan deras blickar

han ritar svart bernsten
med påfarter,
avfarter, cirklar


grusväg
fyller hennes ögon

med avstånd

 

 

 




Fri vers av ninfea VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-07 09:16



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Versen vandrar och beskriver!
2014-11-09

  aol
underbart lyriskt kriftat,
2014-03-05

  Mangal VIP
Lockande. Bygger inre bilder. Väcker tankar.
2013-10-07

  Quasimodo
Känns som det inte överensstämmer med valet av "vägar" här!?
2013-09-08

  Elwania
spännande sätt du skriver på
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP