Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

växlingar





när kvällen lagt sig

tog vi taxi till festen

en svart bil

som lackats fin

kvällen till ära

vid ett rödljus

släppte färgen

en svart hög på trottoaren

den färglösa bilen

blev inte insläppt på området

ingen sa sig känna till

eller känna igen

bilen

sista biten gick vi till fots

såg vildkaniner låta sig vilseledas

en tyst dans

under månen

ljudlösa skratt

i den grundlurade natten

gick vi miste om poängen

de skrattande såg




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-07 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP