Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Someone is You.

Somewhere.
In this world
You exist.

Sometime.
In the future
I will meet You.

Oh
I do believe.

Someone.
Searching.
Waiting.
For me.


My
body
heart
and
soul...

and
You.

YOU.

I do believe.
It must be true!




Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-07 22:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint så varmt ;) KRAM
2013-09-08

  M M Mannheim VIP
It is true!
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson