Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


Skogsväsen, finns de?




nyansfattig skymning

föder

natten

doftar svalt av jord

ur luften smälter

fuktiga droppar

träd och buskar

möjliggör

skuggor

skogsväsen

som stått fastfrusna i tiden

glömda

utan att vara betrodda

gömmer sig i natten

och njuter av att finnas till








Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-07 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Allt finns!"

******************

(c) KYREUS of Sweden, anno 1986
2013-09-07

    ej medlem längre
Jo, de finns
Fin text
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP