Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet (Haiku)

Sträcker ut min hand

för att känna din värme -

du är inte där




Bunden vers (Haiku) av Gerda Johansson
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-07 23:40



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
För att skriva en
så här bra Haiku,
måste man ha
High IQ.

Och det har du!

P.S. Hoppas du har det bra i London. Har du träffat drottningen ännu? D.S.
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson