Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


När sunnan går





krukan är för trång

och ensligheten skrämmer

långt ute i skärgården blev det uppenbart

träden makar ihop sig

när sunnan går

ett ödsligt skär

värnar om sin ödslighet

motar bort krukväxter

med motiveringen att de kan växa sig starka

och ta över

jag tackade för kaffet

(mörkrostat från Skåne kanske)

rodde krukan långsamt hem






Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-08 15:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En eftertänksam text som ger tankar....det bästa poesin kan göra
2013-09-08

  träsnidaren
Mycket fint. Gillar verkligen texten.
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP