Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljudlöst

 

om du ropar mitt namn

skall jag svara dig

om du tiger still

skall jag låtsas

att jag inte vet om

att du lät bli...




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 509 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-09-08 16:57



Bookmark and Share


  Kim VIP
Mkt underfundig text!!
2013-10-24

  Ex¤animo
Kärlek med denna. Vackert... :-)
2013-09-17

  träsnidaren
Berörande och vackra ord!
2013-09-14

  Lena Själsöga Keijser
du berör

ja
det gör du

ett skiktmåleri är dessa ord
2013-09-09

  Anna*
lågmäld och vacker! Applåderar
2013-09-08

    ADI Nehlin
berörande..tyckte om
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson