Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta!

 

 

Ursäkta mig!

men jag passar nog inte för denna

världen

mer i det universella space i rymdens

sfär

Ursäkta mig!

men jag störs av det materiella ting

som en del tycker är mer 

väsentligt

åtråvärda tingest

med tomt innehåll

 

Ursäkta!

att jag inte ligger i tiden för mode

då utseende ska spela stor roll

den färgen den formen

som skaparna i high fashion

tänkt till om

 

Ursäkta!

men jag tänker inte delta

i detta lopp

ett gatlopp utan like

då min tår fastnar i blicken

på barnet med trasigt klädesplagg på

 

Ursäkta!!!!!!

 

 

©Mia Sedvall 2013-09-11




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-11 16:26



Bookmark and Share


  stig wikman
SANT OCH
VACKERT
SKRIVET.

love that.
2013-09-12

  Lars Hedlin
Stark!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall