Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


De var här inatt





de har varit här nu

inatt

jag såg det nyss

de första löven har mattats

det gröna drar sig undan

som ett skrämt djur

gömmer sig bland grenarna

kvar är bara en gröngul nyans

som rasslar

mer än den gröna

jag försökte tala lungt med trädet

trots att det luktade gammalt

och smutsade ner mig

när jag smekte den sträva barken

men jag fick aldrig veta

vilka de skyldiga var





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-08 19:44



Bookmark and Share


    Amisan
Vad spännande med "de" som varit här och skrämt klorofyllet till flykt. En för mig helt ny innebörd och en fantasieggande beskrivning!
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP