Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ KAN DET OCKSÅ VARA

Inte trodde jag att nätterna skulle kännas så mörka

Inte trodde jag att
mina celler skulle krypa utanpå skinnet och dansa
i otakt

Inte trodde jag att det skulle bli en kampmatch mellan
mig och mina andetag och
att jag skulle förlora på eget fall


Inte trodde jag att min styrka skulle svika mig och
att den yttre fasaden skulle rämna och
avslöja det nakna, sköra

Inte trodde jag att jag skulle erkänna någonsin
att jag är rädd för mig själv




Fri vers (Fri form) av Yarissa VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-09 12:28



Bookmark and Share


  anits VIP
berörande och mycket bra skrivet
2013-10-24

    Silverbjer
Oj, vad du fångar mig. Den här berör på djupet. Verkligen.
2013-09-23

  Quasimodo
Öppet och starkt för när nätters mörker inte kan dölja när det inre kryper ut!
2013-09-12

  Christer Foghagen VIP
Härlig rytm och berörande tonläge!
2013-09-10

  stig wikman
Inte trodde jag
att du kunde
skriva så
underbart bra .

KRAM FRÅN
DALARNA .
2013-09-09

  Nina.H
Ett smärtsamt erkännande.. så
väl beskrivet!
2013-09-09

  Anya VIP
Självkännedom är smärtsamt och en svår konst. mycket starkt skrivet!
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP