Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reklamen påverkar






Spel
Alkohol
snabb mat




spela - du blir lycklig

drick - du blir snygg och cool

ät onyttigt - det är gott och vi lovar dig.. du blir inte fet.. ser du inte salladen?

undrar hur samhället tänker

sen får vi betala dyra pengar
för behandling av spel missbrukare
avgiftning för alkoholister
och dyra operationer

allt med samhällets goda vetskap

ge sjutton i osund reklam!

problemen finns givetvis kvar
men rekryteringen kanske avtar..










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av agneta pichler
Läst 439 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-09 20:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA lockelsen finns där endå ..men reklamen gör nog sitt till det hela!
2013-09-10

  ULJO
Fint skriftat om de mest meningslösa inslagen som finns i televisionen
2013-09-09

  Carina Bendix
Sanna ord! Man ska inte gå på reklamen..;)
2013-09-09

    ej medlem längre
Jag spelar,dricker och äter hamburgare...men tittar aldrig på reklam. Det är nog något annat än reklamen som påverkar mig. ;-)
Bra tankar!!!
2013-09-09

  peter markurth
ser du inte salladen, var bra...
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler