Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro och vila

Dina läppar är slutna
marken viskar sin ro
utanför sjunger vinden
kärlekens spröda tro

Kläderna är nytvättade
doften bär kärleksord
som vårens blommor
på ditt nattduksbord

Nattljuset är sirligt
vid ett öppet fönster
vemodet rullar bort
som dimmiga mönster

Skuggorna ligger tysta
och andas så diskret
om bilderna på väggen
är det bara du som vet

Natten bär sin egenhet
en vacker romans
toner från din frihet
en avslappnad nyans

Drömmen som du njuter
i månens vackra sken
bär sommarens historia
så honungssöt och len

Dina läppar är slutna
tysta är nattens andetag
bara du bär tiden
i närvarons dunkla slag

Rofyllt slumrar du
där i drömmarnas stad
kärlek på din näthinna
en smak av ljus choklad




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 923 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-09-10 02:25



Bookmark and Share


  Änglaögon
Härlig stämning, tyst, rofyllt och nära, gillar.
2013-09-17

  Jostein Solbrekke
Det här var underbar läsning, jag sparar den
2013-09-16

    ej medlem längre
smakar kärlek som ljus choklad?
2013-09-16

  Nina.H
Stillsamt och vackert..
2013-09-16

  Eva Helene VIP
Mjuk och harmoniskt klingande poesi.
2013-09-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt fina ord och rim...
2013-09-10

  Carina Bendix
Ljuvligt vackert och behagligt!
2013-09-10

    Dan Myrbeck
Vacker poesi!
2013-09-10

    ej medlem längre
En sån trygghet du förmedlar här...ljuvligt rofyllt.
2013-09-10

  Yrre VIP
Mjuk och öm :)
2013-09-10

  Angel of love
Lugn och kärleksfullt..
2013-09-10

  bumerang
Fick en härlig upplevelse när jag bytte ut
"Du". mot "Jag".
Fin fin
2013-09-10

  Palett
Fin och rofylld text !
2013-09-10

  aol
din dikt ger så härliga bilder,
2013-09-10

  ~LillMarlene Landen~
Riktigt fin och ger vackra bilder!
2013-09-10

  R Werner
Stämningsfull och avslappnande dikt.
2013-09-10

    ej medlem längre
Vackert nattligt kärleksfullt poem.
2013-09-10

    ej medlem längre
Dina ord väver en matta av vacker poesi, kärlekspoesi när den är som allra bäst. Bokmärke.
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO