Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



gick du vidare på riktigt efter att jag låtsades




det är aldrig & alltid
svart eller vitt;
du är inte alltid kär
i en enda person &
det är svårt, svart,
smärtsamt.

du kommer känna
saknad när du ligger
bredvid den du älskar.

du kommer känna
längtan när du fredags-
myser med den du älskar.

du kommer känna hjärtat
krossas när du ska sova
bredvid den du älskar.

för den du älskade
är ju inte där.






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-10 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson