Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Inrutat liv

Hur kan så många gilla att ha det så här dag för dag
Gå från ruta ett till ruta tio och sedan till nästa rad

Världen finns där bakom om ni bara tar er tid att se
Kanske lite suddigt men konturerna finns ändå där

Revan i nätet känns sårigt svår och allt dalar djupt
Skråman är reparerad och du äntrar hela livet igen

Med spaning till andra sidor så ser du mångfalden
Låt ditt nät vara haltande och skevt för att se livet

© Ann-Britt Berglund
10 september 2013





Fri vers av Ljusletaren
Läst 505 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-10 09:26



Bookmark and Share


  Tino
Älskar din uppmuntran!
En text jag sent skall glömma, blir därav ett bokmärke
2013-09-26

  Lena Själsöga Keijser
begrundansord
2013-09-12

  Lars Hedlin
Bra insiktat!
2013-09-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-09-11

    Birgersdotter VIP
Våga och vinn,Bravo
2013-09-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland behöver man ta ut svängarna lite mer än vanligt...fint skrivet...
2013-09-10

  Tarantaran
Lätt att säga för en erfaren spanare!
" Låta nätet vara haltande " ?! och
" skevt "?! Ni måste ha underbara
optiker där uppe hos er! :-) Här
nere ser man knappt nätet...skall
det vara rutigt om det syns??!! :-)
/ skrattkram
2013-09-10

  Palett
Bra text om att bryta mönstret av det invanda, våga ta steget ........ Och man
får nya impulser och nya perspektiv på tillvaron.
2013-09-10

    ej medlem längre
Dina ord leder till eftertankar....nyttigt!

2013-09-10

  M M Mannheim VIP
Fin beskrivning av vårt inrutade liv. Ja, vi måste hitta saker så vi kommer ut ur rutorna. Jag tycker det är skönt att älska någon mera än de som finns inom rutorna.
2013-09-10

  Lindha W Gustavsson
Att våga är ju att vinna, men jag har full respekt för de som inte törs och det vet jag att även du har. Bra formulerat med ett passande foto till.
2013-09-10

  Nina.H
En fin uppmaning om att våga ta
steget och skåda livet ur ett
annat perspektiv.. Härligt!
2013-09-10

  Angel of love
Ja man måste bryta mönstret och se de vackra bakom..
2013-09-10

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland måste man ut ur vardagen för att uppskatta livet fullt ut
Kramar
2013-09-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut ge sig ut
se världen i ett
annat perspektiv
ge sitt liv: Ett liv!
Gott skrivet!
Fortsätt och skriv!
*****************
2013-09-10

  Anya VIP
En uppmaning till mänskligheten. Funderingar att fundera till.
2013-09-10

  Lars Hedlin
Starkt och tänkevärt!
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren