Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hjärtat blir lätt för en sekund

Idag är det
tungt

trots de skiftande
löven

den glittrande
höstsolen

Svår är denna morgon
att ta sig igenom

Klockans tickande
påminner

om en evighet


Allt det vita lyser

kallt
sterilt

Starka känslor
gör uppror

i mitt inre
Känslan av att

kvävas
inifrån


Tårarna
rullar nu sakta

längs mina
tunna kinder



men långt
där borta

uppenbarar sig

stegen

och hjärtat
blir lätt

likt en fjäder



för en sekund


I ett andetag
är jag åter



räddad
av dig





Fri vers av sommarmoln
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-10 10:29



Bookmark and Share


    Snölejon
Vackert uppfångande av världssjälen. Ensam är smärtan ett fängelse, men tillsammans med alla själars gemensamma eviga själ är smärtan kärlek.
2013-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande sorgsen men ändå hoppfull...
2013-09-10

  träsnidaren
Tårarna rinner på mina kinder när jag läser.

Texten är väldigt genuin och osminkad. Känner igen mig i känslan. Men något mycket vackert och drömmande vilar i den sorgliga texten.

"I ett andetag är jag åter räddad av dig"
Så fint!
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln