Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din djungel av hemmasnår

Visa mig den dörr som alla pratar om
men få har hittat i en
djungel av hemmasnår och
taggbuskar som hjärnspökena
skyddar med fasta kloarmar
och om du någonsin orkar ta fajten
bered dig på utlagda falska stigar i hopp om
att du ska återvända till din trygga rädsla
du själv skapat för att stå ut
bakom den dörr du ensam lappat ihop




Fri vers (Fri form) av Yarissa VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-10 12:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Så bra och tänkvärt skrivet
2013-10-24

    Silverbjer
Bit för bit och lapp för lapp, fixar vi helheten.
Precis som du gör här!
2013-09-23

  Anya VIP
Åhh så bra beskrivet i ord... tycker särskilt om "taggbuskar av hjärnspöken"


2013-09-12

  Kajsa Karin VIP
Ja tänk om man vågat stirra hjärnspökena i vitögat och skrämma dem på färd...Riktigt bra skrivit om vad vi gör mot oss själva!
2013-09-12

    ej medlem längre
Mycket bra
2013-09-11

  Christer Foghagen VIP
Gillar!
2013-09-10

    ej medlem längre

Wow ...
Så himla bra detta ...
2013-09-10

    ej medlem längre
Så sant och jag letar och lappar varje dag. Väl skrivet!
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP