Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


Skiftning





går genom mörka känslor

mäter tid

så att jag ska minnas

hur långt ljudet låter

när känslor skiftar färg




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-10 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP