Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärligt rött

Hon låg där bredvid mig
trött och tyst
Hördes inte ett endaste knyst.

Hennes röda hår låg utspritt på kudden
hon var naken utan särk
Vilken vacker bild, som ett konstverk.

När hon vaknar möts våra blickar
Inte konstigt att hjärtat tickar.

Vi kysser varandra
tungorna dansar och leker en lek
tur jag inte står upp för detta gör mig vek.

Rispar lätt mina naglar längs hennes rygg
här gäller det att inte vara skygg.

Vi får varandra att njuta
men hoppas att vi mot varandra alltid ska kunna luta.




Bunden vers (Rim) av Melan
Läst 278 gånger
Publicerad 2013-09-10 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melan
Melan