Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


Tjärnen - jag vill förstå





tjärnen

tunna försynta ringar

förtydligar

gränslandet

på andra sidan

mjuka varelser

stadigt vinkande

ser mig kanske

eller stjärnan ovanför


ringarna

flyr undan

natten


ytan stilla

så nära

ett leende bort

kan jag ändå inte känna

förstå

den vaga rymd

som skiljer våra världar







Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-10 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP