Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilarna kör förbi

Mörk som en granskog
vaggar han längs gatan
med en plastkasse i handen.
Bilarna kör förbi och han är obemärkt.
Jag hinner ifatt honom och hejar
sedan skiljs vi åt - en vän på min soffa.




Fri vers av Lars Beermann
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-10 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Beermann
Lars Beermann