Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma tankar

Konstant sippandes på det där kaffet med mjölk
Cirklande rörelser med skeden för att jämna ut färgen

Trötta händer stödjer upp din haka för att inte få den att falla till bords
Ögonen suddigt fokuserande på en nylandad fluga

Tårna drar slött en kaksmula mot det kalla trägolvet
Huden känner ett förstrött vinddrag från gliporna i väggen

Ögonen vaknar upp och fäster blicken på utsidan
Tunga regndroppar studsar mot bläcket

Ställer kvar koppen och kryper tillbaks under täcket




Fri vers (Fri form) av Melan
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-11 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melan
Melan