Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apatiska





på andra sidan

ett viltstängsel bort

står träden

avmagrade och inåtvända

instängda

och tätt

ihopträngda

någon enstaka tall sträcker sig

över stängslet

ett desperat försök att nå ut

till oss

men det är få som orkar

de flesta har gett upp

riktat sin smärta inåt

kopplat bort världen

och tystnat

när jag försöker tala med dem

säger de

Ingenting





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-11 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är grym!
2013-10-28

  Palett
En beklämmande bild av dagens åldringsvård där många åldringar under förvaringen tappat livsgnistan och givit upp. En mycket bra text !
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP