Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första gången jag hör någon läsa något av mitt..... Roger i webradion.


Du kan lugnt komma hem nu...

för

jag har slutat kasta porslin.
Jag har slutat att skrika och slåss.
Jag har burit in dina kläder från gatan
och släppt tillbaka luften i dina däck.

Jag har börjat ta ansvar för mitt liv.
Jag har packat din väska.

Det är lugnt.




Övriga genrer av Lindansaren
Läst 652 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-03-07 22:31



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Lysande! Vilken vändning! Och vilken uppmuntran till mig att ta ansvar för mitt eget liv.
2006-06-14

  Agnes
Grattis till stjärnan! Välförtjänt!!
2006-03-18

  Tessan84
tycker denna är helt underbar helt enkelt!! känns som om du skriver om mig fast inte riktigt ännu.. men om ett tag... den tog sin plats och fick mitt hjärta att hoppa till och hjärnan att vakna... Tack!
2006-03-09

  anneluca
Har inte hört, men väl läst, om och om igen....Känns: "Nu är det bra - nu får det räcka-lugn"....ah så skönt. Den är sååå bra den här texten!
2006-03-08

  Jessica Ebbesson
Känner närvaron i dina ord. Gillas...mycket!
2006-03-08

    Människobarn
Det är oftast bäst att fatta ett beslut lugnt och fint. Då hinner man själv med också att reflektera.
2006-03-08

    jennystyle
oj!! vekligen kanon bra!!
2006-03-08

  leopardia
jo, den är stor i sitt budskap. snyggt.
2006-03-08

  Niklas Gladh
Hörde den...
och den är även bra att läsa!
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindansaren
Lindansaren