Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


När kartan ritas om






när jag slog upp kartboken

hade jag glömt att den var gammal

ritad före

många av de moderna

konflikterna

det dova ljudet av granateld

skrik fyllda med ångest och rädsla

jag hörde dem alla

medan kartorna ritade om sig själva

I min bok

rasade de uppdämda striderna

blodsutgjutelser

på sida efter sida

förändrades världen

inför mina ögon

rädd och skärrad

satte jag en ny värld i hyllan






Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-11 21:12



Bookmark and Share


  Nina.H
Skrämmande sant.. och gripande
läsning.
2013-09-12

  Lupina Ojala
Håller med föregående, stark text.
2013-09-11

  peter markurth
denna var stark
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP