Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker lögn

Du är en vacker lögn

Det låter så fint, men bakom allt finns en djup sanning

En sanning som gömmer sig

Som inte bör sägas

Men den fräter inuti dig


Du vill få bort sanningen,

Den sprids,

Och du dör.




Fri vers av BeautifulLie
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-11 23:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
dräpande sanning
överlevande lögn

snyggt
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie