Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jakten på det perfekta!

Vad är det som är det perfekta, är det att ständigt jaga den ultimata vikta
Ja vad är det som är den ultimate vikta, hur man än frågar så blir svaren suspekta
Men vad är det som gör svaren suspekta, att man tror att dom som inte följer normen är defekta
Men i min värld är ingen defekta, hur dom än är byggda bara dom är äkta
Hur är då en människa som är äkta, jo kanske den perfekta suspekta med den defekta vikta




Bunden vers (Rim) av Jostein Solbrekke
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-12 11:19



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Skickligt och snyggt!
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Jostein Solbrekke
Jostein Solbrekke