Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens spel.

Upplyftande känslor exploderar som en granat.
Fyrverkerier, glädje och eufori!
Applåder mademoiselle, du är kär.
Hon hoppar jämnfota och klappar händerna.
Tills ljuset ebbar ut och det enda som finns kvar är en svag
doft av krut & dynamit.
Ännu lever minnet kvar av dessa färger som skapats i olika
utformningar på himlavalvet.

Hon tänder en cigarett och njuter av det som varit, blickar fram
mot en ny, främmande tid.
Fylld av utmaningar, spänning & sinnesfrid.




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson
Läst 295 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-12 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som en fin framtid att se emot
2013-09-12

  Quasimodo
Märkligt hur mycket det kan bli och kännas, sedan bara rök och aska, talande här för det!
2013-09-12

    ej medlem längre
Bra text!
Rise
and
fall..
Tack!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson