Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Your voice is missing ...

 

 

 

I couldn't see your voice in the dark

but it stays with me in my dreams

chases away my tears

hugs my soul

and whispering tender in my ears

with the sounds

of

life

 






Fri vers av Rise Little One
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-19 14:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så mjuk och skön tröst...
2017-01-22

  Lars Hedlin
Ömsint vackert
2017-01-22

    Dan Myrbeck
Kärleksfullt fint!
2017-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-01-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin trösterik text! Man behöver inte se för att känna... Fina tankar i denna
2017-01-19

    ej medlem längre
Underbart att läsa dina ord!
2017-01-19

  Quasimodo
En tröst trots mörkret som hörs, en inre röst som talar om liv
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One