Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


att mötas och få vara människa






gråter mot en axel

varm och trygg


till axeln hör en människa,

en mycket gammal människa

med stora valkiga händer


stryker över den lilla barnaryggen

och säger:


-så, är det ibland

men det går

bra

det också

min vän





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-13 13:22



Bookmark and Share


  Angel of love
En tröst!!
Vackert beskrivet.
2013-09-13

  Palett
Vacker text om relationen barn ....... gammal , en tröstande smekning.
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP