Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skinn.

Du kan hävda din tes till dina lungor kollapsar, det förändrar inte ett j....a skit! Dina ruttna ord, skeva världsbild hör helt enkelt inte hit!

Mitt mentala tillstånd är inte smittsamt, mitt interna sammelsurium är ytterst sällan vidare vilsamt!

Hur jag väljer att leva mitt liv, mina val och interna kval är mitt j...a val! Kliv ner till min nivå innan jag sparkar benet av din redan vingliga intellektuella piedestal!

Dra på dig mitt skinn, gå en mil i mitt cerebrum, återkom så ska vi se vem fan som är dum! Du kommer aldrig mer ifrågasätta varför jag väljer dunkelt belysta rum!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-13 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard