Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


naken inför livet





i den månghudraåriga eken

klädde jag av mig alla kläder

för att kunna träda ut på andra sidan

naken

som ett nyfött barn

skulle jag sedan insupa allt

varenda förnimmelse

lära mig gå och stå

och älska och bry mig

på nytt

och försöka

att bara vara människa




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-13 16:49



Bookmark and Share


  Femme
Naken inför livet...
Det enda sättet att leva.

Vackert.
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP