Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberstämning

När allt blottas
och naken kropp visas
syns känslotår förlösas

ögon njuter
fingrar darrar
försiktigt känner du dig fram
smeker sakta rundade former

ovana fingertoppar rodnar mot hals
spelar sträng av känslor

lämnar livet i dina händer
att upptäckas än en gång

rörd... faller tåren
septemberblues spelar

när dina händer än en gång söker
är jag redan borta

du märkte aldrig att jag gick




Fri vers (Fri form) av Gunilla Wahlsten
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-22 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten