Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som ville skriva sig om min älskade vän Lena, som gick bort för sex år sedan


Saknad

Gråten hopar sig

inom mig ropar sig

kräver få uppmärksamhet,

Saknar och längtar dig

vill ha dig här hos mig

nu och i evighet.

 

Tavlan bereder sig

målar och växer sig

färgrik och levande fram,

Skapar och visar sig

din bild här inom mig

flödar från blomster och stam.

 

Du bor i mig helt klart

visst är det underbart

ändå är avståndet stort,

Uppror gör själen min

strider mot lotten sin

bankar på dödens port

 

Släpp den du rövat har!

önskar dig finnas kvar

inom och utom mig,

Älskar dig utan vett

vill förstå allt du sett

Döden mig lurat har.

 

Kamplusten ebbar ut

lämnar min lans till slut

står här i världens brus,

Penseln bereder sig

arbeta mer med dig

skapa med livets ljus.

 

 




Bunden vers av Sommarnattsljus
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-14 14:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet. Vet hur det är.
2014-06-06

  Gudinnan VIP
vackert om sorgen,jag saknar med en vän.
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus