Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När hösten kommer finns minnen från en härlig sommar sparade i ett rum inom mig. Det kommer dagar när det är skönt att öppna ett fönster till det rummet.


Ett fönster mot sommaren

Jag öppnade mitt fönster
mot sommaren,
den första dagen av höst.
Jag öppnade mitt fönster
mot sommaren,
där fåglarnas sånger
gav tröst.

Jag öppnade mitt fönster
mot sommaren
När solljusa kvällar blev natt,
jag öppnade mitt fönster
mot sommaren
mot stranden
där du och jag satt.

Jag öppnade mitt fönster
mot sommaren
när frosten nöp krassen
vid mitt hus.
Jag öppnade mitt fönster
mot sommaren,
jag blundade,
bad om ljus.





Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-14 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP