Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Trygga för evigt"


Vi föddes barfota i solljuset

Världen var en glasburk

Med skolbänk och kompisar

”Trygga för evigt” stod det

på en farmorsskriven etikett

Där inne byggde vi en värld


Jag plockar fram den burken ibland

När jag skruvar av locket

Hör jag röster

Känner dofter


Numera skriver jag etiketter


© R Werner




Fri vers (Fri form) av R Werner
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-15 10:02



Bookmark and Share


  Tino
Man byter roller här i livet, statist till huvudrollsinnehavare etc.
Här böjer du till cirkeln väldigt snyggt, väcker minnen och kan bara applådera!
2013-09-26

  aol
verkligen fint berörande och igenkänande skrivet den där känslan bevarad strålande mot en under ett avskruvat lock,
2013-09-15

  träsnidaren
En mycket fin text. Väcker tankar och minnen till liv.
Intressant i slutet med "etiketter" går att tolka mycket i det.

Fin text!
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner