Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som pusselbitar


Kryper närmare för att
din doft är botemedlet mot mitt kaos.
Lite närmare,
för känslan av din hud under mina fingertoppar
är som en drog.

Nynnar tyst med till melodin
av dina andetag.

Hur nära jag än är så vill jag
vara närmare.
Jag vill krama dig så hårt det bara går,
aldrig släppa.
Krama dig så hårt att vi båda
går sönder.
Vi blir till tusen bitar som vet
exakt hur man blir hel.
Tillsammans.
Det är inte att bli trasig,
utan att passa ihop.
Som pusselbitar.
Som en.

Jag älskar dig.




Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-15 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel