Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/eternicum....


* G A L A X E R N A S . S Å N G *



























T Å L A M O D,




mitt barn.







E V I G H E T E N


finns alltid kvar.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 414 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-15 13:54



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
GULD!
2015-01-11

    ej medlem längre
och insiktsfull
2013-10-23

    ej medlem längre
Stilfull
2013-10-23

  Anya VIP
Tröstande och existentiellt.
2013-10-03

  Samuel_
En riktigt kort dikt som sa mer än förväntningarna ..
Not bad!
2013-10-01

  R Werner
Kontrastfyllt på få rader. Att sammankoppla ungdomlig iver med evighet ger en spännande dynamik.
2013-09-21

  Anders Nordlander VIP
En av mina favoriter
Så trösterik!
2013-09-16

  Christer Foghagen VIP
Den här gillar jag!
2013-09-15

  Eva Langrath VIP
Tröstande ord
2013-09-15

    ej medlem längre
En text som håller för att läsas om många gånger under meditativa stunder
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden