Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordpiller säljes



Ordpiller köper jag för att glädja dig
liksom glädjepiller
som får livsbejakelserna att pulsera roligare i ditt liv
när jag serverar skrattande, vilda, nya ord med guldsked
som låter ordpillerna rinna ner i strupen
till ditt kolsvarta, sorgsna hjärta




Fri vers av Ritva
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-15 14:07



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Denna har verkligen en mening i djupet & jag tycker om att läsa den för att: språket flyter bra å den är talande bra.
2013-12-04

  träsnidaren
Berörande ord.
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva