Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt med hopp om framtiden :)


Vindens budskap

Över kullar genom dalar
över taken genom salar
vinden sveper vinden talar
en ny dag är här
så väldigt när

Över haven genom länder
över bergen längs med stränder
vinden sveper vinden sänder
en ny dag är här
så väldigt när

En vind som talar om nya tider
fylld av kärlek utan strider
en vind som talar om att vi alla
måste kämpa inte falla

En vind som sänder det nya budet
hör du orden, hör du ljudet
en vind som sänder kärlekssånger
vi velat höra så många gånger

Över kullar genom dalar
över taken genom salar
vinden sveper vinden talar
en ny dag är här
så väldigt när!




Bunden vers (Rim) av Ulrika Knutsdotter
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-15 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulrika Knutsdotter
Ulrika Knutsdotter